0172-820008

image

Beaches reisleiding

Zij zijn er voor jou! De leukste en coolste reisleiders & reisleidsters!

Eindelijk is het dan zover. Jij en je vrienden komen aan op de vakantiebestemming. Waar moet je naar toe, waar kan je pinnen en wat is the place to be om uit te gaan?? Voor al deze vragen en veel meer kun je terecht bij de reisleiders van Beaches!

Op verschillende hotspots in Europa vind je ons team van reisleiders. Beaches is de snelst groeiende jongeren-reisorganisatie. Daarbij zijn de reisleiders natuurlijk erg belangrijk om jou als gast als eerste welkom te heten op jouw vakantiebestemming. Zij staan klaar om jou en je vrienden de zomer van je leven te bezorgen!

De reisleiders weten precies waar je moet zijn en zullen jou dan ook meenemen naar de leukste bars, discotheken en hotspots op jouw bestemming. Daarbij geven zij handige tips en kom je alles te weten om jouw vakantie tot een waar toppertje te maken! 

Van cultuur tot party!

Daarnaast organiseren de Beaches reisleiders de leukste activiteiten. Wat dacht je van een camping barbecue, kroegentocht, beachparty, catamaran Cruise, surfen en mountainbiken en/of een dagje naar wereldsteden zoals Barcelona, Rome, Florence en Venetië...

 

Service
Naast veel fun en sun, kun je ook bij de reisleiders terecht als er problemen zijn, in geval van nood, als je vragen hebt of als je informatie wilt. En natuurlijk zijn zij ook in voor de laatste roddels of gewoon een gezellig praatje. Op naar een waanzinnige vakantie!