0172-820008

image

Algemene businformatie

Later naar huis met de touringcar

Wil je op eigen gelegenheid nog langer op vakantie blijven en dus 1,2 of 3 weken later met de bus van Labyrinth terug, dan dien je dat meteen bij boeking te reserveren. De kosten hiervoor zijn 15,- euro per persoon per extra week later. Meer dan 3 weken later mee terug is niet mogelijk. Ook ter plaatse je terugreis naar een later tijdstip verplaatsen is niet mogelijk.

Ter plaatse je vakantie verlengen

In principe is het niet mogelijk om langer te blijven. Labyrinth tracht haar bestemmingen van week tot week vol te verkopen. Wil je zeker zijn van een weekje extra vakantie? Boek dan gewoon in Nederland. Kom je ter plaatse tot de conclusie dat er wellicht een weekje bij te boeken is, dan dien je via onze reisleiding contact op te nemen met Beaches. Indien je dan in overleg een week extra blijft, dien je ter plaatse de extra week te voldoen + € 15,- administratiekosten per persoon.

Vertraging

Beaches is is nimmer aansprakelijk voor vertragingen die ontstaan door weersomstandigheden, pech, technische storingen, verkeersdrukte en andere onvoorziene zaken.

Minimum deelname Busvervoer

Er geldt een minimum deelname van 20 personen voor het busvervoer. Bij onvoldoende deelname behouden wij ons het recht voor de busreis 10 dagen voor vertrek te annuleren.