0172-820008

image

Onze activiteiten en excursies

Naast alle praktische zaken organiseert de reisleiding de vetste excursies en activiteiten die garant staan voor een geweldige vakantie! Van actie en uitgaan tot cultuur. Beaches doet er alles aan om jou de zomer van je leven te laten beleven! Beaches is de organisatie voor jonge mensen op spetterende bestemmingen. De juiste sfeer en de juiste prijs zijn belangrijke uitgangspunten bij het samenstellen van ons programma.
 

Op elke Beaches bestemming zal een team van de leukste en coolste reisleiders/reisleidsters klaar staan om er samen met jou een topvakantie van te maken. Wat dacht je van een camping barbecue, kroegentocht, beachparty, catamaran cruise, surfen, jeepsafari, mountainbiken en/of een dagje naar wereldsteden zoals Barcelona, Rome, Florence en Venetië...


Niks moet, alles mag! Heb je zin om mee te doen, helemaal goed. Heb je geen zin, geen probleem, want het is tenslotte jouw vakantie! Geen verplichtingen dus, behalve dat je het naar je zin hebt! Op de bestemmingspagina’s vind je alle informatie over de excursies en activiteiten. Ook de prijzen zijn hierbij vermeld. Door omstandigheden kunnen de nieuwe excursies, activiteiten en prijzen per bestemming iets afwijken van de beschreven programma’s. Kun je geen keuze maken uit meerdere activiteiten, dan kun je een voordeelpakket boeken ter plaatse met flinke kortingen! Alle ter plaatse te boeken excursies en activiteiten gaan uitsluitend door bij voldoende deelname.

De volgorde van de activiteiten wordt ter plaatse door de reisleiding bepaald en wordt o.a. beïnvloed door logistieke invloeden, weersomstandigheden, lokale regels en de samenstelling van de groep. 

De deelname aan excursies en/of sportactiviteiten gebeurt altijd voor risico van de deelnemer(s), ook indien deze door Beaches wordt georganiseerd. Beaches noch de met haar samenwerkende partners kunnen enige verantwoordelijkheid aanvaarden, wanneer aan deze activiteiten wordt deelgenomen. Beaches bemiddelt alleen tussen een lokale aanbieder van activiteiten en excursies die ter plaatse of vooraf geboekt worden. Beaches aanvaard dan ook geen aansprakelijkheid voor schade en gevolgschade - die klant en/of deelnemer lijden als gevolg van ongevallen die gebeuren tijdens de opdracht en/of Activiteiten, tenzij er sprake is van opzet /schuld.